Tutustu päivitettyyn karttaan defibrillaattorien sijoituspaikoista

Kiinnostus maallikkokäyttöisiä defibrillaattoreita kohtaan tuntuu kasvavan jatkuvasti, mikä myös näkyy konkreettisesti defibrillaattoreiden lisääntymisenä ympäri Suomen. Olemmekin päivittäneet sivujemme kartan toimittamistamme defibrillaattoreista viimeksi tänään, ja karttaan voi käydä tutustumassa Sydänturvallinen Suomi -välilehdellämme tai painamalla tästä. Yksityiset defibrillaattorin hankkineet tahot olemme luonnollisesti jättäneet karttaan merkitsemättä, minkä lisäksi kannattaa myös huomioida, että monet kartan ”täplät” sisältävät useita defibrillaattoreita.

 

Kuten kartasta käykin ilmi, (tähän mennessä) vuoden 2015 aikana maallikkokäyttöisiä defbrillaattoreita ovat hankkineet useat erilaiset tahot, aina pienistä yhdistyksistä ja pk-yrityksistä suuriin konserneihin asti. Joissakin tapauksissa defibrillaattori onkin hankittu omaksi ja lähipiirin turvaksi, kun taas toisissa tapauksissa defibrillaattorilla pyritään turvaamaan suurten työntekijä- tai vierailijamäärien sydänturvallisuutta.

 

Sydänturvallinen Suomi -hanke on siis ottanut monella saralla askeleita eteenpäin, mutta tekemistä riittää edelleen. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa Sydänturvallisen Suomen rakentamista!