Sydänturvallinen Suomi

Sydänturvallinen Suomi on Suomen Defibrillaattori Oy:n vuonna 2013 käynnistämä hanke, jonka tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta defibrillaattorin sekä laadukkaan elvytyksen tärkeydestä, ja täten jokaisen omista auttamismahdollisuuksista sydänpysähdyksen tapahtuessa.

 

Tietouden levittämisen lisäksi, hankkeen tarkoituksena on myös saada mahdollisimman monta defibrillaattoria maallikoiden ulottuville ympäri Suomen, ja mahdollistaa näin paras mahdollinen apu sydänpysähdystilanteessa. Sydänpysähdyspotilaan ensimmäinen auttaja on usein maallikko.

 

Hankkimalla maallikkokäyttöisen ZOLL AED Plus -defibrillaattorin (SYKE Sydämenkäynnistäjä) olet mukana rakentamassa Sydänturvallista Suomea

 

Defibrillaattorin hankkineet yritykset, yhteisöt ja muut tahot pääsevät osaksi Sydänturvallinen Suomi -verkostoa, minkä lisäksi nämä tahot lisätään alempaa tältä sivulta löytyvään karttaan. Kaikki laitteen hankkineet saavat myös Sydänturvallinen Suomi -tunnuksen, joka kertoo kohteessa sijaitsevasta defibrillaattorista. Se on myös merkki siitä, että kohteesta löytyy defibrillaattorin käyttöön koulutettuja henkilöitä.

 

Yrityksille, yhdistyksille ja muille tahoille myymisen lisäksi olemme myös lahjoittaneet defibrillaattoreita yleishyödyllisiin kohteisiin, ja rakentaneet myös tällä tavoin Sydänturvallisempaa Suomea. Toteutuneisiin lahjoituksiin voit tutustua enemmän täällä, ja voit myös samalla ehdottaa meille seuraavaa lahjoituskohdettamme!

Rakennetaan yhdessä Sydänturvallinen Suomi!

 

 

 

 

Alapuolelta löytyvästä kartasta voit tarkastella yrityksiä sekä muita tahoja,

jotka ovat jo mukana rakentamassa Sydänturvallista Suomea.

Sydänturvalliset yritykset